JanPro Ennakkomarkkinoinnissa Tervaporvarinranta I
Blanko
Yritysesittelymme Ajankohtaiset asiamme Ennakkomarkkinoinnissa Myynnissä olevat kohteemme Referenssimme Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja
 
Klikkaa ja tutustu Oulun Tervaporvarinranta -ennakkomarkkinointikohteeseemme!
 
Nyt ennakkomarkkinoinnissa: Oulun Tervaporvarinranta II

Rakennamme halutulle Toppilansaaren alueelle Pitkämöljäntien varteen nelikerroksisen ja yhden kattohuoneiston kerrostalon merinäkymällä. Rakentaminen alkaa kesällä 2018 ja kohde valmistuu kesällä 2019.

As Oy Oulun Terrvaporvarinranta II sisältää 30 asuntoa ja 21 autohallipaikkaa. Puolilämpimät autopaikat tulevat pihakannen alle, josta on suora yhteys taloon. Kerrostalo rakennetaan vuokratontille - jokaisella osakkeenomistajalla on kuitenkin mahdollisuus lunastaa asuntoon kuuluva osuus tontista.

Loistavan sijainnin ansiosta upeat näkymät avautuvat hyvin asuntojen suurten ikkunoiden ja lasiliukuovien avulla. Asumismukavuutta lisäävät mm. vesikiertoinen lattialämmitys, laadukkaat Puustellin kalusteet ja tarkoin sisustus-suunnittelijan kanssa valitut pintamateriaalit.

Nyt ennakkomarkkinoinnissa oleva kerrostalo sijaitsee Toppilansalmen rannassa. Sijainti on ainutlaatuinen, lyhyen etäisyyden päässä Oulun Kaupungin keskustasta ja Nallikarin uimarannasta.

>> Klikkaa ja lue lisätietoja!

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS

Klikkaa ja tutustu Oulun Tervaporvarinranta -ennakkomarkkinointikohteeseemme!
Kesä 2017: Myynnissä ja rakenteilla:
Oulun Tervaporvarinranta I


Rakennustyöt halutulle Toppilansaaren alueelle, Pitkämöljäntien varteen ovat täydessä vauhdissa
Kesälle 2018 toimestamme valmistuu nelikerroksinen ja yhden kattohuoneiston kerrostalo merinäkymällä!

>> Klikkaa ja lue lisätietoja SEKÄ katso kuvia kohteen valmistumisesta!

Kevät 2017: Vuokrattavana

JanPro vuokraa Kiimingin keskustassa asuinhuoneistoja sekä liiketiloja. Lisäksi meillä on vuokrattavana hallitilaa Oulun Ruskossa ja Kiimingin rajalla, Välikylän yrityspuistossa. Tarjoamme useita erikokoisia (100 - 205m2) toimitiloja, joissa jokaisessa on oma toimisto ja WC. Osassa on varustuksena myös suihku ja keittiö.

>> Ota yhteyttä mikäli tarvitset asuntoa tai toimitiloja yrityksellesi!